In april 2018 kwam Eileen via Ton Hartman, haar schoonvader, in dienst bij VZM Uitzendgroep. ‘In eerste instantie hadden ze op kantoor Franeker iemand nodig ter ondersteuning van de salarisverwerking, eigenlijk helemaal niet mijn vakgebied.’ Eileen heeft haar opleiding communicatie succesvol afgerond. Deze kwaliteiten konden we bij VZM ook goed gebruiken omdat dit destijds op een lager pitje stond. In september ’18 ging Eileen met verlof omdat ze zwanger was van haar eerste kindje Daks. Op dit moment is ze in blijde verwachting van haar tweede kindje.

Eileen is 27 jaar en verantwoordelijk voor loonadministratie en communicatie binnen VZM. Ze hoopt op 22 juni haar examen voor SEU uitzendprofessional te behalen. Naast salarisverwerking besteed ze ook een groot deel van haar tijd aan controles. Hierbij valt te denken aan veranderingen in de cao, tariefschema’s van de klant en dossiercontrole van relaties en uitzendkrachten. Annechien zal een groot deel van haar administratieve taken overnemen tijdens haar zwangerschapsverlof.

Met name het inrichten van de sociale media kanalen is in 2019 goed van de grond gekomen. Samen met collega Marianne in Bleiswijk is er een structuur en communicatieplanning ontwikkeld. ‘Uiteindelijk doe ik dus nu zeker wel iets met mijn opleiding maar dit is maar een klein stukje van mijn werkweek. Communicatie is wel iets wat ik heel leuk vind en altijd naar kijk. Ik zou dit er misschien op ZZP basis naast mijn werkzaamheden bij VZM wel bij willen doen, maar ik weet niet hoe alles gaat lopen met twee kleine kinderen thuis.’

Naast haar werkzaamheden haalt Eileen energie uit sporten, vooral fitness. Mark, de man van Eileen neemt per 1 juli een grote stap door samen met zijn broer Dennis een sportschool in Harlingen over te nemen. De sportschool waar Eileen ooit begon met fitness. ‘Iets waar ik uiteraard heel trots op ben en zeker weten een succes gaat worden.’

‘Het leukste wat ik heb mogen doen binnen VZM was het organiseren en inrichten van de opening van onze nieuwe kantoor in Franeker. Laat mij alles maar op de achtergrond regelen dan mag iemand anders op de voorgrond.’ En het minst leuke van je baan? ‘Dat is als dingen tegen zitten,  bijvoorbeeld uren op de dag van verloning die laat en niet correct binnen komen waardoor je planning in de war loopt. Ik streef ernaar dat er tijd en ruimte overblijft om het stukje communicatie goed te kunnen blijven invullen. Aangezien we als VZM sterk blijven groeien en ik juist die afwisseling zo leuk vind aan mijn baan, aldus Eileen.’