VZM ontzorgt van start tot finish

VZM complete projecten

In VZM Complete Projecten, een zusterbedrijf van VZM Uitzendgroep, is het aanneemwerk geconcentreerd

Metin Ala, kwaliteitscontrole en manager in de kas

Metin (1974), stuurt met zijn assistenten de medewerkers in de kassen aan. Hij heeft van jongs af aan in de paprika’s, tomaten en komkommers gewerkt. Al vanaf jonge leeftijd deed hij dit als zelfstandige. Door deze ruime ervaring legt hij de brug tussen de zzp’er en de tuinder.

Metin spreekt niet alleen de taal van de Turkse mensen maar ook die van de tuinder. Hij selecteert Turkse mensen uit Nederland, Griekenland en Oost-Europa en zet hen op de juiste plek.

Bas van Zwienen, de manager en architect vanuit het kantoor

Bas (1970), is als ZZP’er werkzaam geweest in diverse teelten en was bedrijfsleider in een paprikakas. Zijn praktische kennis weet hij theoretisch te onderbouwen met zijn afgeronde opleiding MBO-tuinbouw. Behalve directeur van VZM Uitzendgroep bv is hij ook directeur van VZM Complete Projecten bv.

Bas heeft jarenlange ervaring met het managen van grote projecten en het aansturen van mensen op afstand in de glastuinbouw. Bas is de architect van de infrastructuur op het gebied van aansturen, controle, communicatie, transport, huisvesting, administratie, financiën en IT.

Het geheim achter het succes?

De samenwerking tussen Bas van Zwienen en Metin Ala!

Enkele kerngegevens:

  • Ruim twintig jaar ervaring in de glastuinbouw
  • Werkterrein in heel Nederland
  • Meer dan 325 ha aanneemareaal in tomaten, paprika’s en komkommers