Onze uitzendkrachten staan altijd voor u klaar!

Ik ben werkgever

Door wat voor reden dan ook komt u erachter dat u op maandag extra mensen nodig heeft met ervaring. Wat doet u?

VZM Uitzendgroep bellen!
Tel: 010 529 09 70

Wij kennen de mensen

Een persoonlijke benadering voor zowel de werkgevers als uitzendkracht.

Altijd bereikbaar

Een van onze onderscheidende kenmerken is, onze accountmanagers staan 24/7 voor hun klanten klaar

Wij begrijpen de bedoeling

Met behulp van een grote databases en buitenlandse netwerken beschikken over wij de best gekwalificeerde en gemotiveerde uitzendkrachten

Productie of logistiek

VZM Uitzendgroep levert heftruckchauffeurs, orderpickers, distributie- en magazijnmedewerkers, productiepersoneel en meer. Onze ervaring is dat Nederlandse bedrijven continu een tekort hebben aan gemotiveerd, betrouwbaar en goed productie- en logistiekpersoneel. Al jaren weten wij dat voor dit werk naast specifieke vaardigheden een hoog motivatieniveau noodzakelijk is. VZM Uitzendgroep levert personeel met een hoge arbeidsproductiviteit en een laag ziekteverzuim.

Wij zijn ingesteld op flexibiliteit in het leveren van uitzendkrachten voor productie en logistiek. Grote groepen, kleine groepen, één persoon al dan niet dagelijks wisselend, u kunt op ons rekenen!

Tuinbouw

VZM Uitzendgroep heeft meer dan 20 jaar ervaring in de glastuinbouw. De oprichter van VZM, Bas van Zwienen, komt uit deze sector. Als bedrijfsleider merkte hij aan den lijve dat goede en gemotiveerde medewerkers het verschil maken tussen moeilijke en makkelijke tijden op je werk. Die ondervinding heeft hij meegenomen in de opzet van VZM, dé uitzendorganisatie die gericht is op het gemak van de glastuinder op het gebied van arbeid.

Specialisatie in vruchtgroenten en bloemen
Kleuren de paprika’s in het weekend sneller door dan verwacht? Geen nood,  de volgende dag komt het aantal bestelde ervaren paprikasnijders op de tuin. Tomatenoogsters, met of zonder ervaring, leveren wij prompt in de aantallen en op de tijd die u aangeeft. Hetzelfde geldt voor komkommers en aubergines. Ook bloemenkwekers doen bij extra drukte nooit tevergeefs een beroep op VZM!

Onze tarieven

Door onze klanten goed te kennen en onze (uitzend)medewerkers te motiveren, zijn wij in staat de prijs-kwaliteitverhouding van onze (uitzend)medewerkers op een uitzonderlijk hoog niveau te houden. Intern letten wij voortdurend scherp op onze kosten waardoor de klant profiteert van onze gunstige tarieven. Extern blijven we onze service waar mogelijk op een hoger plan tillen waarmee VZM Uitzendgroep haar klanten steeds meer ontzorgt.