VZM is een professioneel en betrokken uitzendbureau

Ik zoek werk

Ben je op zoek naar werk in de glastuinbouw? Wil je werken tussen de tomaten, paprika’s, komkommers, anthuriums, orchideeën, gerbera’s of andere bloemen, groente of fruit? Jaarlijks hebben wij werk voor honderden uitzendkrachten in de kassen.

Ook als je productiewerkzaamheden wilt verrichten, zoals lopendebandwerk, inpakken, stickeren, sorteren, sjouwwerkzaamheden kun je kijken tussen onze vacatures. Voor logistiek werk zijn wij voortdurend op zoek naar heftruckchauffeurs, orderpikkers en distributie- en magazijnmedewerkers. Van werkzaamheden in de glastuinbouw tot schoonmaakwerk, wij denken met je mee. Elke periode van het jaar bieden wij in diverse sectoren werk aan.

Voor sommige werkzaamheden is ervaring vereist; voor andere werkzaamheden niet. Bij inschrijving hoor je van ons precies wat we verwachten en gaan we ervan uit dat je open bent over wat je kunt en wat je nog wil leren en/of verbeteren. Op die manier starten we met elkaar in een goede samenwerking én voorkomen we vervelende verrassingen en ontevreden klanten.

ZZP

Zelfstandig via VZM aan de slag, dat kan! Wij beschouwen ZZP’ers als zelfstandige ondernemers. Onze samenwerking wordt dan ook in een contract vastgelegd. Daarin staan de wederzijdse rechten en plichten. Wij betalen de facturen van ZZP’ers in de regel 3 weken na factuurdatum, afhankelijk van gemaakte afspraken. Omdat de wet DBA van kracht is, vragen wij van de ZZP’er die zich bij ons aanmeldt het volgende:

  • Een uitreksel uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel.
  • Een geldig identiteitsbewijs. Een rijbewijs is onvoldoende.

Bekijk onze vacatures, schrijf een open sollicitatie of schrijf je in via de website. Wij nemen contact met je op en samen kijken we waar jij aan de slag kunt gaan!

Op zoek naar een leuke baan

Bekijk in ons overzicht de nieuwste vacatures en schrijf je in!

Klik op de pagina inschrijven om je direct in te schrijven. Daarnaast kun je langskomen op kantoor tussen 09.00 en 16.30 uur. Een afspraak maken is handig maar niet noodzakelijk.

Geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart, verblijfsdocument), BSN sofi-nummer, bankrekeningnummer en zorgverzekeringpas. Als je een overzicht van je werkervaring hebt, neem deze dan ook mee!

Werken zonder BSN-nummer is niet toegestaan. Je mag wel werken maar je mag geen salaris ontvangen. Zodra je je BSN-nummer hebt, mogen we pas de gewerkte uren uitbetalen. Zorg dus dat je zo snel mogelijk een BSN-nummer bij de gemeente aanvraagt. In noodgevallen vragen wij een BSN-nummer voor je aan.

Ja, in principe is dit mogelijk. In bijna alle gevallen betreft dit ochtenden of een aantal dagen per week. Dus niet alleen in weekenden of ’s avonds. We overleggen samen met de opdrachtgever en jou wat het beste past.

Dit is afhankelijk van leeftijd, ervaring en het aantal uren per week, maar altijd minimaal volgens CAO. Bij inschrijving ontvang je desgewenst een loonberekening op maat.

De salarisbetaling vindt uitsluitend plaats per bank. Wij kunnen je salaris per week overmaken naar een buitenlandse of Nederlandse bank. Elke donderdag wordt je salaris van de voorafgaande week op je bankrekening gestort.

Wij zorgen voor vervoer vanuit diverse vertrekpunten van en naar de werkplek.

VZM stelt inderdaad woonruimte beschikbaar. De huizen hebben meestal 2 à 3 slaapkamers, een woonkamer, een complete keuken en een badkamer. Je slaapt met twee personen op één kamer. Centrale verwarming is standaard. De woningen zijn gemeubileerd en ondermeer voorzien van televisie en wasmachine. De huurprijs bedraagt €105 per week.

Laat direct of in ieder geval voor aanvang van het werk aan je contactpersoon van VZM Uitzendgroep weten dat je niet kunt komen. Wij bellen je opdrachtgever en kunnen je uitleggen wat de verdere procedure is.

Zodra je begint met werken geeft VZM dit door aan het UWV. Je moet zelf aan de uitkeringsinstantie melden dat je werk hebt gevonden en je de uitkering wilt stopzetten. In overleg met de uitkeringsinstantie zijn er flexibele regelingen mogelijk zoals het gedeeltelijk terugvallen op een uitkering als je geen fulltime werk hebt. Bij het invullen van het werkbriefje voor de uitkeringsinstantie kunnen we je eventueel helpen.

Na 52 weken werken, zonder langere onderbrekingen dan een half jaar, heb je recht op een contract voor bepaalde tijd.

Begin februari van elk jaar is een jaaropgave van het jaar ervoor beschikbaar. De jaaropgave heb je nodig bij je belastingaangifte of verzoek tot teruggave van belasting.