Naast vaste werknemers komen er zo nu en dan ook stagiaires bij VZM Uitzendgroep stage lopen. Zo kwam begin 2020 Annechien Jukema in het filiaal Franeker het team ondersteunen.  Maar wie is Annechien? ‘Ik ben 19 jaar en woon sinds september in Groningen voor mijn studie. Ik kom nog geregeld in Friesland voor het werk, vrienden en familie. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst met vrienden en op de voetbalclub.’

Kan je ons wat vertellen over je stageperiode? ‘In februari 2020 ben ik begonnen bij VZM Uitzendgroep als stagiair. Ik volgde toen de MBO opleiding Intercedent. Hiervoor had ik ook al een keer stagegelopen bij een ander uitzendbureau, maar voor mijn laatste jaar wilde ik graag stagelopen bij een bedrijf wat echt bij mij past. Via Ton Hartman ben ik bij VZM uitzendgroep gekomen voor mijn afstudeerstage. Door de Corona is de stage helaas wel anders gelopen dan we hadden verwacht. Gelukkig heb ik mijn stage goed kunnen afronden. Tijdens mijn stage heb ik verschillende werkzaamheden mogen uitvoeren. Ik hield me vooral bezig met registreren en plaatsen van nieuwe uitzendkrachten, maar ook het gereedmaken van contracten en deze met uitzendkrachten ondertekenen. Elke dag was weer verschillend. Van administratieve werkzaamheden tot klantbezoeken met collega’s. Het leukste van mij stage vond ik toch dat geen één dag hetzelfde was, de afwisseling, en het werken in een leuk team!’, aldus Annechien.

De stageperiode beviel van beide kanten zo goed, dat Annechien naast haar vervolgstudie Vastgoed en Makelaardij een dag blijf werken bij VZM Uitzendgroep.