VZM Maakt het u gemakkelijk!

VZM Uitzendgroep, sinds 1997 actief in de uitzendbranche, kenmerkt zich door een professionele manier van werken op alle gebieden van het uitzenden, van werving, selectie, administratie tot en met huisvesting en vervoer.

Zoek jij werk?

Bij ons kun je terecht als je wilt werken in de glastuinbouw tussen de tomaten, paprika's of komkommers, anthuriums, rozen, hortensia's, gebera's en ga zo maar verder. Of als je productiewerkzaamheden wilt verrichten, zoals inpakken, stickeren, stapelen of sorteren.

VZM Uitzendgroep

Vakkundig, betrouwbaar en snel. Zowel naar de klant als naar de uitzendkracht toe.

Inschrijven

Ik zoek werk

Bij ons kun je terecht als je wilt werken in de glastuinbouw tussen de tomaten, paprika's of komkommers, anthuriums, rozen, hortensia's, gebera's en ga zo maar verder. Of als je productie werkzaamheden wilt verrichten, zoals inpakken, stickeren, stapelen of sorteren.

Direct inschrijven

Ik ben werkgever

We zien dat bedrijven met meer flexkrachten gaan werken en dat de bedrijven zelf ook groter worden. Het uitzenden wordt steeds massaler met de verleiding genoegen te nemen met het gemiddelde. Wij gaan voor topkrachten en daaruit selecteren we die uitzendkrachten die het best bij u als klant passen.

Contact opnemen

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde aanpakkers! Bekijk snel onze vacatures!

Enthousiast Medewerker Expeditie

Bleiswijk

Enthousiaste Medewerker Expeditie De organisatie Voor een Phalaenopsiskwekerij in de omgeving Bleiswijk en Bergschenhoek zoeken wij een Medewerker Expeditie. Solliciteren Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jacqueline Verbeek Telefoon +31(0)10-5290970 of jacqueline@vzmuitzendgroep.nl
Bekijk vacature

Assistent hoofd arbeid

noord Holland

Voor een relatie in noord Holland zijn wij op zoek naar een Assistent Hoofd Arbeid M/V (fulltime) Heb jij kwaliteiten om het hoofd arbeid goed te kunnen ondersteunen? Lees dan snel verder, wij komen graag in contact met jou!
Bekijk vacature

housekeeping

landelijk

Voor een grote hotelketen zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers housekeeping (m/v) met een hands-on mentaliteit. Ben jij flexibel, servicegericht, secuur en gastvrij. Zorg jij dat de gasten elke dag weer met een glimlach hun hotelkamer binnenlopen, neem dan contact met ons op. Werkzaamheden: - schoonmaken van de hotelkamers en badkamers - bedden verschonen/opmaken - stoffen en stofzuigen van de kamers - overige schoonmaakwerkzaamheden wat bieden wij: - parttime baan - werktijden doordeweeks en/of in het weekend tussen 09.00-16.00 uur - uren zijn flexibel en in overleg vast te stellen wat zoeken wij: - flexibel - secuur - vriendelijk en gastvrij - nederlands of engels sprekend
Bekijk vacature

Tevreden klanten aan het woord

Naast zijn flexibiliteit en bereikbaarheid, kan VZM op korte termijn de juiste mensen neerzetten.

Met vriendelijke groet,

Jacco van de Ende Paprikakwekerij J. C. v.d. Ende

Jacco van de Ende

Paprikakwekerij J. C. v.d. Ende

Tevreden klanten aan het woord

VZM is betrouwbaar en de service staat op een hoog niveau. Doe met een goed gevoel zaken met ze.

Met vriendelijke groet,

Wijnand Bos Gele paprikakwekerij

Wijnand Bos

Gele paprikakwekerij

Tevreden klanten aan het woord

VZM levert zowel de topper/draaiers als de paprikasnijders en dat vind ik een pluspunt. Dit totaal-concept bevalt mij erg goed.

Met vriendelijke groet,

Michiel Koolhaas Emma Cultures

Michiel Koolhaas

Emma Cultures

Tevreden klanten aan het woord

VZM reageert heel attent op onvoorziene situaties.


Jos van Paassen Komkommerkwekerij

Jos van Paassen

Komkommerkwekerij

Tevreden klanten aan het woord

De prijs en kwaliteit verhouding van VZM is goed. Zij reageren snel op mijn aanvragen voor ervaren paprikaplukkers.

Met vriendelijke groet,

Marcel Breugem MB Production B.V.

Marcel Breugem

MB Production B.V.

Tevreden klanten aan het woord

Welke vraag je ook stelt, er wordt meteen actie ondernomen en de administratie, bijv. facturering en info. over UZK's, is tijdig en correct.

Met vriendelijke groet,

H. J. Sonneveld & Zn. Piet Sonneveld Sonneveld Hydrangea

H. J. Sonneveld & Zn. Piet Sonneveld

Sonneveld Hydrangea