Welkom!

VZM maakt het u gemakkelijk!

VZM Uitzendgroep, sinds 1997 actief in de uitzendbranche, kenmerkt zich door een professionele manier van werken op alle gebieden van het uitzenden, van werving, selectie, administratie tot en met huisvesting en vervoer. De klant merkt dit aan goed en gemotiveerd personeel, het snel en flexibel inspelen van ons op alle vragen en aan verrassende en duurzame oplossingen.

De uitzendkracht merkt dit aan een respectvolle behandeling, prompte loonbetaling en duidelijke regels en voorschriften. Onze manier van werken is behalve professioneel ook persoonlijk en betrokken. Zo zijn wij voor klanten en uitzendkrachten 24/7 bereikbaar.

VZM Uitzendgroep is al jaren NEN 4400-1 gecertificeerd en lid van de branchevereniging NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings en Uitzendondernemingen). Wij zijn als uitzender vooral actief in de tuinbouw, techniek en productie-werk.

Op onze site vindt u specifieke informatie over VZM, onze uitzendkrachten en klanten. Ook is via de site inschrijven mogelijk en zijn onze vacatures te bekijken. Mist u nog informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!